);

SRUŠILI TERASU MEDIJA CENTRA BOR

Kao da bahatoj vlasti i „velikim govornicima“ , uz direktan TV prenos opštinske Skupštine, nije bitan red u obaveštavanju o rušenju bilo čega i bilo čijeg, pa su se odvažili da prospu i neviđene vulgarštine na mestu koje bi trebalo da bude svetinja demokratije i opšteg poštovanja i kulture

Autor M.C.

Opštinska vlast ulepšava grad Bor i – rušenjem teresa u sklopu prostorije Medija centra Bor u zgradi „Kocke“. Bez ikakve najave rušitelji su jutors došli na lice mesta i – napravili odličan posao za svoje nalogodavce. Videćemo uskoro da li je i ovo i ovakvo „ulepšavanje“ moralo da se dogodi. Nije  Medija centar zaslužio da mu se vlast sveti ili je to učinjeno iz nekog drugog razloga – zastrašivanja naše medijske kuće i novinara. Skloni smo uverenju da se ne dopadamo aktuelnoj vlasti, što i nije ništa novo kad se u Boru radi profesionalno ili misli svojom glavom. Bilo bi lepo da nam se tačno kaže razlog zbog čega se poseglo za ovom i ovakvom „merom“ i u „sred zime kad mu vreme nije“.

Koji li je novi korak vlastodržaca. Jedan odbornik je na današnjoj sednici, za govornicom i uz direktan prenos TV Bor, doslovno rekao „MORAMO DA ISPRAVIMO ŠTA JE PRETHODNA VLAST ZASR . LA! Strašno i neviđeno. Ni predsedavajući, valjda iz strahopoštovanja, nije reagovao. Kao da njegova, govornikova, danas UJEDINJENA politička opcija, ranije nije bila u vlasti. Kao da je razbucani Sportski centar i prezaduženu i naruženu Toplanu , kako reče jedan odbornik, vodio neko ko je došao sa neke druge planete ili nas je sve odreda izdalo i pojedinačno i kolektivno pamćenje.

Share

One thought on “SRUŠILI TERASU MEDIJA CENTRA BOR”

  1. Kada se zagledaju ove prilozene fotografije, ne vidim neku posebnu brigu Media centra,bar ove zime ! Aktuelna vlast samo „logicki“ ili „sezonski“ radi svoj posao. Sta ce Media centru „LETNJA TERASA“ – U SRED ZIME?? Zato je i treba srusiti,i lepo su se setili gradski oci – rusiti je uvek lakse nego li nesto iznova podici. Ocigledno su se gospoda odlucila za ono sta im je lakse, a i „sezonski posao“. Zato i kazem, MC se ne mora brinuti o daljnjoj sudbini zgrade „Kocka“ tokom ove zime. U toku su samo rusenja letnjih amfiteatara,fontana, parkova ……. svega onoga sto se ne uklapa u zimski ambijent-logicno! Ali kada dodje prolece,pa ne daj boze letnji period………. e onda drugari iz MC, gledajte sta cete sa zgradom „Kocke“? Moguc je scenario da se u letnjem periodu ne bude uklapao izgled same „Kocke“ u ambijent grada te cete onda u „letnju bastu“, naravno ako sazidate novu. Svasta je moguce od strane vlastodrzaca u ovome gradu. A i sami ste delom krivi kao sto i pise u clanku gore- em radite PROFESIONALNO, i sto je jos gore od svega : MISLITE SVOJOM GLAVOM! Ne uklapate se u ambijent Bora! Ili radite PROFESIONALNO, ili MISLITE SVOJOM GLAVOM, jedno i drugo nije moguce,kao sto i nije bilo moguce“ imati svoje prostorije u „Kocki“ i jos pride „LETNJU TERASU“ -preveliki kolac za jedan informativni centar,koji jos MISLI SVOJOM GLAVOM! Zar ne ….????

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !