);
Breaking News

IZAŠLA KNJIGA „SRBIJA U VELIKOM RATU, U 99 SLIKA“

prof. Nedeljko Magdalinović
prof. Nedeljko Magdalinović

Iz štampe je izašla dugo pripremana knjiga novinara Brane Filipovića „Srbija u Velikom ratu, u 99 slika“ na 340 stranica većeg formata. Prva verzija knjige pohvaljena je na republičkom konkusu za publikaciju i književnost „Dragojlo Dudić“. U knjizi je 120 uzbudljivih i istinitih priča o golgoti i junaštvu, o bolu i prkosu srpskog naroda i srpskog vojnika u Prvom svetskom ratu sa 130 fotografija od kojih se neke prvi put pojavljuju. Sve priče, svi događaji su uzbudljivi, upečatljivi, mnogi uglavnom do sada nepopznati našoj i svetskoj javnosti i čitaju se u dahu. U dodatku knjie je i Pomenik heroja iz svih mesta u jednoj maloj, ali po datim žrtavama za slobodu i spas otadžbine, velikoj, borskoj opštini.

Recenzent je inž. Mile Adamović, štapmarija Grafomed Bor. Više informacija o knjizi i o tome kako se može nabaviti dobićete u SUBNOR Bor i Medija cenatru Bor, 030- 423-878,… 424-079… 030- 426-280 ili na mobilni telefon autora 060- 044-20-20…

Na našoj fotografiji: Prof. dr Nedeljko Magdalinović, dekan Fakulteta za menadžment u Zaječaru, s pažnjom čita Filipovićevu knjigu.

Share

One thought on “IZAŠLA KNJIGA „SRBIJA U VELIKOM RATU, U 99 SLIKA“”

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama