);

FAKULTET ZA MENADŽMENT U ZAJEČARU AKREDITOVAN ZA DOKTORSKE STUDIJE

Autor: B: F

Fakultet za menadžemt u Zaječaru akreditovan je ovih dana za  Program doktorskih studija menadžćenta prirodnih resursa. Dobijena je dozvola za upis petoro studenta. Biće to prva generacija, što je  uspeh vredan svake pažnje.

-Ovo je kruna našeg naučno-istraživačkog rada. A tek pre tri godine akreditovani smo za naučni rad, gde je i studija o potencijalima privrednog razvoja Timočke krajine. Pre  deset dana prvu takvu studiju promovisali smo u Boljevcu. Tridesetog decembra ista promocija održaće se u opštini Knjaževac. To su za sada jedine dve opštine koje su naručile i ispunile sve obaveze za ovakav jedan, izuzetno vredan, projekat- kaže prof. dr Nedeljko Magdalinović, dekan Fakulteta za menadžement Zaječar.

Na promociji Studije o prirodnim resursima boljevačkog kraja, dr Nebojša Marjanović, predsednik opštine Boljevac rekao je da je studija fakulteta za menadžment izuzetno važna za buduće investitore. Na primer, već posle  Nove godine započeće realizacija projekta gradnje Termoelektrane na lokaciji  industrijske zone kod Mirova. Snaga je 3,5 megavata. Studija je pomogla da saznamo čime sve rapolažemo, jer bez takvog projekta nema započinjenja bilo kakvog poduhvata. Ranije nije ovako rađeno, što se pokzalo veoma lošim. Danas, primerice, znamo da raspolažemo i uljanim škriljcima, pa neka invenstitori dođu da razgovaramo- ističe dr Marjanović.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !