);
Breaking News

Sneg i mraz u novogodišnjoj noći

Foto: D.Popaz

Oni koji su planirali da Novu godinu dočekaju na otvorenom treba da se toplo obuku jer se u noći između petka i subote očekuje slab mraz, temperatura od nekoliko stepeni ispod nule, a moguće je i provejavanje snega, piše današnji Blic.

Prognoza vremena za Bor
Prognoza vremena za Bor

Jutarnje temperature u nižim predelima do sutra će se kretati od minus 10 do minus pet, a na planinama od minus 20 do minus 10 stepeni, a snežni prekrivač će se održati u svim delovima zemlje. U poslednjem danu ove godine, očekuje se porast temperature na dva do šest stepeni. U planinskim delovima uključujući i Kopaonik temperatura 31. decembra neće preći nulu.

– U novogodišnjoj noći doći će do umerenog naoblačenja, pa će u nekim krajevima provejavati i slab sneg. Očekuje se slab mraz i temperatura od nekoliko stepeni ispod nule – kaže Todorović. U Beogradu će se 31. decembra dnevna temperatura kretati između dva i četiri stepena, a tokom novogodišnje noći moguće je provejavanje snega. Od 1. do 3. januara u većini mesta maksimalna dnevna temperatura kretaće se od tri do sedam stepeni.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !