);

NA FAKULTETU ZA MENADŽMENT U ZAJEČARU PRVI DOKTORI NAUKA

Bor, 30. decembar

Predstavnici fakulteta za menadžment u razgovoru sa predsednikom opštine Knjaževac Mladenom Radosavljevićem


Autor: B. F

Fakultet za menadžment u Zaječaru dobio je akreditaciju za  Program doktorskih studija menadžmenta prirodnih resursa. Dobijena je dozvola za upis petoro studenta. Biće to prva generacija, što je  uspeh vredan svake pažnje.

Ovo je kruna našeg naučno-istraživačkog rada. A tek pre tri godine akreditovani smo za naučni rad, gde je i studija o potencijalima privrednog razvoja Timočke krajine. Pre  deset dana prvu takvu studiju promovisali smo u Boljevcu, a juče u Knjaževcu.To su za sada jedine dve timočke opštine koje su naručile jedan ovakav, izuzetno vredan projekat- kaže prof. dr Nedeljko Magdalinović, dekan Fakulteta za menadžment Zaječar.

Na promociji Studije o prirodnim resursima boljevačkog kraja, dr Nebojša Marjanović, predsednik opštine Boljevac rekao je da je studija Fakulteta za menadžment izuzetno važna za buduće investitore. Na primer, već posle  Nove godine započeće realizacija projekta gradnje Termoelektrane na lokaciji  industrijske zone kod Mirova. Snaga je 3,5 megavata. Studija će pomoći da saznamo čime sve rapolažemo, jer bez takvog projekta nema započinjenja bilo kakvog investicionog poduhvata. – ističe dr Marjanović.

Mladen Radosavljević , presednik opštine Knjaževac pohvalio je studiju napominjući da  će se, zahavljujući i podacima iz ovog naučnog dokumenta, poptpunije iskoristiti resursi  sela Rgošte gde je više termalnih izvora, kao i do sada nepoznate lepote Stare planine.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !