);

Vlast sve što radi mimo je očiju javnosti

SNS u Boru kritikovala  aktuelnu vlast na današnjoj konferenciji za novinare

Autor:M.C.

U Boru se, otakako je pre pet meseci na vlasti koalicija G-17 i DS-SPS, ništa novo i kvalitetno ne događa. Sve što se radi je mimo očiju javnosti. Na primer, novopostavljeno klizalište je skupo plaćerano, ali se ne zna ko njime upravlja. Gradska pijaca je veliko ruglo, oči bode fantomska autobuska stanica koja je već više od dve godine pod ključem, pod hitno je osnovano novo javno preduzeće, ali niko ne zna šta se dalje rad i- rekla je dr Zlata Marković, predsednik Opštinskog odbora SNS Bor na današnjoj konferenciji za novinare naglašavajući  da su ugovori o poslovno-tehničkoj saradnji RTB Bor i Toplane jedna velika misterija.

-Toplana je stare izmenjivače toplote prodala otpadu, što nije dobro. Vazda je još nejasnoća i odluka pod velom tajne Zato će najmanje 400 do 500 Borana 5. februara krenuti  u Beograd na protestni miting. Oni su nezadovoljni i ponašanjem lokalne inspekcije, javnog pravobranioca i još nekih javnih službi. Umesto obećanja da će gradom teći med i mleko, dobili smo prljavštinu i fantomske firme – kaže dr Marković.

Na ovom skupu posebno je istaknuto da je Srbija postala država kontejnera i narodnih kuhinja, nezaposlenosti i siromaštva.

Čulo se i to da će se iz unutrašnjosti na petofebruarskom mitingu pred Narodnom Skupštinom naći više od 50.000 nezadovoljnih građana.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !