НАЈПРЕЧА ЈЕ АУТОБУСКА СТАНИЦА

ДС У БОРУ ОБЈАВИО 11 ПРИОРИТЕТНИХ ЗАДАТАКА У ОВОЈ ГОДИНИ, А НАЈВАЖНИЈИ ЈЕ ОТВАРАЊЕ АУТОБУСКЕ СТАНИЦЕ И ОСНИВАЊЕ ПАРКИНГ-СЕРВИСА

Аутор: Б.Ф.

Фото: Д.Младеновић

У програму активности ДС-а за ову годину на првом месту је поновно, након три године, отварање аутобуске станице и осниванње јавног предузећа „Аутобуска и паркинг сервис“. После тога, у првом плану је упознавање сељака са бенефицијама за пољопривредна газдинства и побољшљње инфраструктуре у свим селима, као и консолидација јавних предузећа „3.октобар“ ( Комунално) и „Водовод“- истиче Дарко Михаиловић, заменик председника Општинског одбора ДС Бор не потврђујући да је обеледоањивањем овог документа истинска започета прдизборна кампања његове сранке.

Борске демократе које деле валст са Г-17 и СПС-ом планирају и  унапређење безбедности грађања у саобраћају увођењем видео надзора, потом побољшање садржаја електронских и штампаних медија, као и систематизацију туристичке понуде. Неопходно је и најхитније санирање кровова у свим школама, али и поправка електро инсталација у библиотеци, рекоснтрукција изложбеног простора у Музеју рударства и отварааење прве  књижаре у простору  биоскопа „Звезда“.

-Неће изостати ни боља организација спортских клубова и реорганизација школског спорта уз наставак  традиционалних манифестација попут новогодишњег турнира у малом фудбалу, градске лиге у кошарци и рукометног турнира „Цана-Дуца“ . Од изузетног значаја је и проправка и довршетак спортских терена уз максимално искоришћење завидних капацитета Спортског центра ’’Бор’’- каже Михаиловић.

Share

Ostavite odgovor