);

FK BOR SE POJAČAO I – OJAČAO

Bor, 17.februar

Slavica Milojević
Slavica Milojević

Autor: D.Popaz

Fudbaleri borskokog „zonaša“ počeli su pripreme za nastavak prolećnog dela Pomoravsko-Timočke zone. Iako po godinama najmlađi sastav ( prosek ekipe je 21 godina) veruju da će ući u borbu za vrh tabele. Svakodnedvno se trenira bez obzira na vremenske uslove.

– Na prvoj prozivci  bila sam oduševljena  brojem naših fudbalera poniklih u ovom klubu. Iako smo nepravedno suspendovani u jesenjem delu prvensta, ostali smo u igri za visok plasman . Pojačali smo se i iskusnim igračima koji će uz mlade nositi glavni teret – kaže Slavica Milojević, predsednik kluba.

Bor je ekipa sa zavidnom tradicijom, bio je svojevremeno uspešan prvoligaš  i finalista kupa i zato zaslužuje da igra ne samo u Srpskoj ligi, nego i višem rangu To niko ne osporava, jer 92 godine postojanja zavređuje posebnu pažnju..

Milija Brkić
Milija Brkić

-Očekujem da se prvom pobedom nad  rivalom iz obližnjeg sela Slatina odlepimo sa začelja tabele i da tim uđe u seriju odličnih rezultata. Vidno smo pojačani, vratili su se  Terzić, Đorđević, Jovanović, Milenković, Živković, Janković, a ekipu napustili Trajković, Ivanov, Veličković i Štirbanović. Bitno je da u timu nema povređenih igrača i da na stadionu kraj pirita vlada pozitivna atmosfera-ističe Milija Brkić, prvi trener dodajući da su igračima na raspolaganju i teretana, kao i zatvoreni plivački bazeni u Sportskoj ustanovi „Bor“.

Fudbalski Bor dobiće, nakon više godina, zanačajniju podršku od grada, ali i RTB-a Bor koji će pokušati da rekosntruiše stadion i poboljša uslove rada svih selekcija, od petlića do prve ekipe.

Bratislav Golubović
Bratislav Golubović

-Od pre neki dan ponovo je konstituisan Sportski svaez koji će priroritetno pomagati klubove sa tradicijom i ugledom kakav je FK Bor. Biće to još jedna vredan poduhvat da se pomogne fudbalu, ali i ostalim sportovima koji su pronli ime našeg grada ne samo u Srbiji- kaže Bratislav Golubović, generalni sekretar kluba.

Fudbaleri FK Bor na treningu
Fudbaleri FK Bor na treningu
Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !