);

SNS BOR: ZAŠTO NARODNOG KAZANA NEMA I U SELIMA?

Bor, 10. mart

O O Srpske napredne stranke Bor održao je redovnu koneferencija za medije na temu: AKTUELNI PROBLEMI U SEOSKIM SREDINAMA

Autor: M.C

Foto: D.P.

Miodrag Ilić,  predsednik M.O. Oštrelj i član Opštinskog odbora SNS , izneo je probleme koji tište meštane sela Oštrelj.

Jedan od problema je neredovan rad seoskih ambulanti. Medicinsko osoblje u svim selima (osim Zlota), nedeljno radi dva puta, a u letnjem periodu, verovatno zbog korišćenja godišnjih odmora, radi samo jednom nedeljno. Takođe je ukazao i na problem starih lica koja žive u seoskim sredinama i rekao da su i oni sastavni deo našeg društva i Opštine Bor. “Narodna kuhinja postoji zbog svih koji su ugroženi, a ne samo za žitelje gradskih sredina”, naglasio je Ilić.

Arif Djedović,  predsednik M.O. Zlot i član OO SNS uputio je apel opštinskim službama vezan za problem ogromnog broja pasa lutalica naročito zbog činjenice da je na teritoriji Opštine Bor proglašeno besnilo i da je u toku prošle godine isplaćeno 13 miliona dinara iz opštinskog budžeta na ime odšteta građanima zbog napada i ujeda pasa lutalica.

Upućen je i zahtev da se preispita rad J.K.P. “3. Oktobar” u vezi sa uklanjanjem pasa lutalica sa ulica, bez obzira da li je u pitanju gradska, ili seoska sredina. Sredstva isplaćena za odštetu mogla bi se preusmeriti na izgradnju i održavanje azila za pse lutalice. “Time bi se stvorili uslovi da imamo sigurniji grad i humanije društvo. Iako potenciramo izgradnju azila, moramo  da naglasimo da su u ranijem periodu izdvojena sredstva za azil, ali ni do danas on nije izgrađen! Pitamo se, gde su ta sredstva završila”?, rekao je na kraju Djedović.

Share

One thought on “SNS BOR: ZAŠTO NARODNOG KAZANA NEMA I U SELIMA?”

  1. Ja kao jeda od radoznalih građana sam,evo opet radoznao pa se pitam odakle sad ovolika briga ove gospode za sve što su zabrinuti i odakle im to da je bilo nekih zloupotreba.S timu vezi eto onako uzgred da ih pitam ako slučajno znaju neka i kažu ko je napravio zloupotrebe,na nekoj od sledećih konferencija.I još nešto zbog čega se već jedan duži vremenski period ne oglašavaju čelnici Brske SNS,prosto mi građani Bora stičemo utisak da se oni boje svojih građana.Pošto znamo da su u Borskoj Skupštini Opštine u opoziciji kako to da predsednik OO SNS-a Bor nema ništa da kaže u vezi sa zagađenjem koje je enormno u Boru i u vezi sa stanjem u zdravstvu u Opštini Bor,a redno bi bilo da se konačno oglasi i poverenik Okružnog Odbora SNS,i kaže koju reč o radu stranke na nivou Borskog Okruga.Kao na primer odkle se obezbeđuju finansijska sretstva za enormno veliki zakup stranačkih prostorija u Boru i koliko je utrošeno para u izbornoj kampanj i odakle su obezbeđene te pare.za sad toliko radoznali Pera i građani Bora bi hteli i ovo da čuju od prozvanih čelnika SNS-a.

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !