);

DANAS U BORU TREĆI SAJAM SEOSKOG TURIZMA

Bor, 11.mart

Nakon nedavno održanog 33. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu i Bor ima priliku da bude dobar i uspešan organizator 3.Sajma seoskog turizma koji će se održati 11. i 12.marta 2011. godine u sajamskom holu Sportskog centra u Boru.

Autor: Bora Stanković

Foto: D.Popaz

Kao deo tromesečnog projekta „Vratite se prirodi“, odmarajte na selu“ organizatori ove treće po redu manifestacije su RESURS Centar Bor, Ekonomsko trgovinska škola Bor, Udruženje domaćina za razvoj turizma u opštini Bor, Asocijacija studenata Tehničkog fakulteta Bor i Turistička organizacija „Bor“. Celokupan projekat je finansiran od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, UNDP i vlade Rumunije.

Osmišljen „tematski“, dakle posvećen turizmu na selu, ovaj Sajam pruža priliku, da se na jednom mestu nađe, pre svega smeštajna turistička ponuda u seoskim sredinama, ne samo opštine Bor, nego i čitave Srbije. Organizatori Sajma, pored kategorisanih domaćinstava iz borske opštine, očekuju i prisustvo najmanje desetak lokalnih Turističkih organizacija iz drugih srpskih opština.

Na Sajmu svoje mesto će dobiti i proizvođači suvenira, vina, rakija, meda, hrane i drugih proizvoda koji su u funciji turističke ponude.

Izlagački prostor će za sve učesnike biti besplatan, a za predstavnike Turističkih organizacija iz drugih opština, obezbeđen je besplatan smeštaj. Ovo bi trebalo da privuče što veći broj izlagača, kako bi iz godine u godinu Sajam seoskog turizma u Boru bivao sve masovniji i ušao u red prepoznatljivih Sajmova na nacionalnom nivou.

 

RESURS CENTAR BOR, EKONOMSKO TRGOVINSKA ŠKOLA BOR, UDRUŽENJE DOMAĆINA ZA RAZVOJ TURIZMA U OPŠTINI BOR, ASOCIJACIJA STUDENATA TEHNIČKOG FAKULTETA BOR i TURISTIČKA ORGANIZACIJA „ BOR“

ORGANIZUJU 3. SAJAM SEOSKOG TURIZMA

11. i 12.marta 2011. godine u sajamskom holu Sportskog centra u Boru

P R O G R A M 3. SAJMA SEOSKOG TURIZMA


Petak, 11. mart (radno vreme Sajma od 13,00 do 20,00 sati)

11.00 – Evidentiranje učesnika i opremanje štandova

13.00 – Svečano otvaranje sajma, početak rada sajma

15.00 – 19.00 – Konferencijski deo – prezentacije po prijavama

20.00 – Kraj rada prvog dana sajma

20.30 – Zajednička večera za izlagače

 

Subota, 12 mart (radno vreme Sajma od 10,00 do 18,00 sati)

10.00 – Početak rada sajma

10.00 – 17.00 – Konferencijski deo – prezentacije po prijavama

18.00 – Zatvaranje sajma

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !