);

DSS: SRAMNI PROGON VOJISLAVA KOŠTUNICE

Bor, 17.mart

Saopštenje za javnost OO DSS Bor

Foto: D.Popaz

Opštinski odbor Demokratske stranke Srbije u Boru  izražava oštar protest povodom sramnog političkog progona koji nad DSS-om i Vojislavom Koštunicom vrši  deo republičke vlasti  zloupotrebljavajući godišnjicu  ubistva premijera Zorana Đinđića.

Sramno i uvredljivo je što se jedan tragičan događaj od strane Demokratske stranke i njenog političkog satelita- Liberalno demokratske stranke koristi za obračun sa političkim protivnicima odnosno Demokratskom strankom Srbije.

Upadljivo je da su u ovoj hajci najglasniji oni koji su imali svakodnevne veze i kontakte  sa ljudima koji su optuženi za ubistvo premijera Đinđića.

Žalosno je što se kao udarna pesnica u ovoj kampanji pojavljuje tzv. ,,nezavisna“ TV B-92. Međutim, kada se uzme u obzir način finansiranja ove medijske kuće sve postaje mnogo jasnije.

Zloupotreba tužilaštva i tužioca za organizovani kriminal u cilju satanizacije DSS i Vojislava Koštunice je pokazatelj da živimo u partijskoj državi gde je nekima sve omogućeno i dozvoljeno.

Možda prave razloge za ovaj, u osnovi, primitivan čin treba tražiti u činjenici da se nalazimo u predizbornoj ili  izbornoj godini i da po svim pokazateljima rejting Demokratske stranke Srbije raste u narodu, dok sa druge strane rejting stranaka vladajuće većine se svakim danom urušava. Skretanje pažnje građana Srbije sa teške  situacije u kojoj se zemlja nalazi, kako ekonomski tako i politički, je jedino čime se vlast bavi.        Sladunjave priče o Evropskoj perspektivi i liderstvu na Balkanu više ne prolaze kod osiromašenih birača.

U osnovi svega je, možda, patološki strah da se narod Srbije u predvečerje novih izbora ne odluči za čoveka  i stranku koji vode računa o interesima Srbije, koji imaju jasno definisanu, kako državotvornu tako i ekonomsku politiku, i koji ne zavise od raznih lobija i mentora, za Demokratsku stranku Srbije.

Za stranku koja otvoreno i jasno kaže da samo  Srbija nema alternativu!

Opštinski Odbor DSS BOR

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !