);
Breaking News

NESTRPLJIVI RADIKALI

Bor, 17. mart

Konferencija za novinare u borskoj Srpskoj radikalnoj stranci

Autor: M. Radulović

Lider borskih radikala Branislav Rankić rekao je novinarima, na konferenciji održanoj 16. marta, da se s nestrpljenjem očekuje povaratak Vojislava Šešelja iz Haga:
„Vojvoda Šešelj je osam godina na pravdi Boga tamnovao u Hagu, ali je, konačno, došlo vreme za sravnjavanje računa – istakao je Rankić. – Njegovim povratkom sve će doći na svoje mesto i srpski radikali će se vratiti u vlast u Srbiji i to na velika vrata.

Novinari su podsetili Rankića na  obećanje sadašnjeg predsednika opštine Nebojše Videnovića da u glavnoj borskoj ulici, dok je on tu, neće biti daljeg rušenja istorije. Predstavnici „sedme sile“ ukazali su bivšem predsedniku opštine da se uprkos takvom obećanju zgrade u ovoj ulici besomučno uništavaju i prave se kafane i mesta gde će mlada generacija u dimu provoditi slobodno vreme. Rankić je rekao da sadašnji predsednik „nije to mogao da spreči“, ali nije trebalo ni da obećava zamrzavanje Odluke koju su odbornici Skupštine opštine usvojili pre sedam-osam godina. Rankić je novinarima pokazao tu odluku, ali nije uspeo da objasni da li pogubne i štetne odluke mogu da se opovrgnu. Makar one dolazile i sa vrha opštinske vlasti.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !