);

BORA RAJIĆ: “REAKAO MI JE TELEFONOM: UNIŠTIĆU I TEBE I TVOJU PORODICU”… SPASKOVSKI: LAŽ JE DA SAM PRETIO RAJIĆU

Bor, 26. mart 2011.

Na  dobro posećenoj konferenciji za medije, vlasnik “Bortravela” u tančine opisao je kako mu je telefonom,  pred svedocima, pretio Blagoje Spaskovski, direktor RTB Bor.  Za Rajića dodeljena je policijska zaštita.

– U selu Rgotina, u 16,1o sati, u petak, 25. marta, nalazio sam se na terasi kafane “Jera” sa Radanom Arsićem iz Bora, mojim sinom Draganom i Srđanom Jeremićem, vlasnikom kafane, kada me je pozvao Blagoje Spaskovski, direktor RTB Bor i počeo da me vređa. Rekao je, između ostalog, “uništiću i tebe i tvoju proodicu, a zapamtićeš ko je Blagoje Spaskovski, nećeš        više biti živ”. U prvi mah nisam prepoznao glas, ali kasnije sam bio ubeđen da je to Spaskovski. Pogledao sam u memoriju mog telefona i ustanovio da me je zvao sa trelefona Dalibora Orsovanovića, direktora Komunalog preduzeća “3. oktobar”.  Ovo je novinarima, uz puno detalja o sebi, porodici, firmi sa 95 radnika čiji je vlasnik, danas, na konferenciji za medije, ispričao Borivoje Rajić napominjući da je zadovoljan odnosom policije koja mu je dodelila obezbeđenje.

Rajić je nakon, kako kaže, nemilog događaja,  bio u Hitnoj pomoći sa  svojim sinom, gde su lekari intevrenisali  kako bi ih posle sat i po pustili kući. Vidno uzbuđen, Rajić je još rekao: – Haranga se duže vreme vodi protiv mene. Otkako je Spaskovski direktor RTB, ne radim za tu firmu. Ali, to sad nije bitno, u pitanju je moja porodica i moje preduzeće. Moj advokat  vodiće ceo ovaj slučaj do kraja. Nema zaustavljanja, a merodavni organi neka rade svoj posao. Jer, pouzdano znam da je Spaskovski i naoružan.

Branislav Stojadinović iz borske Policijske uprave izjavio je noviarima da je sačinjen Zapisnik o prijemu Rajićeve krivične prijave protiv B.S. i da je predmet predat Tužilaštvu.

Novinari su više puta pokušavali da telefonom dobiju Blagoja Spaskovskog, ali je veza bila u prekidu. Danas, oko 13 sati, u Medija centar Bor  stiglo je objašnjenje “odbornika Skupštine opštine Bor, Blagoja Spaskovskog” koje objavljujemo u celini…

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !