BOR: NOVA SRBIJA NE RAZUME I NE SHVATA DS

(Tekst Nove Srbije objavljujemo u celini, bez skraćivanja i bilo kakve druge intervencije)

Foto: Nova Srbija

Postovani gradjani Bora, kako bi smo pokazali vladajucoj koaliciji u Boru da postoje u ovom gradu i oni koji ne boluju od amnezije sazvali smo ovu konferenciju za novinare.

Naime,  nedavno smo bili svedoci javnog istupanja jednog dela vladajuce koalicije u Boru, tacnije OO. DS , koja je trazila reviziju koalicionog sporazuma, jer su nezadovoljni kako dosadasnjim radom tako i raspodelom vlasti , mi bi smo rekli post izbornog plena.

Oni su naveli svoje zahteve u famoznih sest tacaka, cije je ispunjenje uslov za njihov ostanak u vladajucoj koaliciji. Ubrzo se u nekim medijima pojavio i jos jedan zahtev , da im se na upravljanje preda JP. SRIF odnosno TV Bor.  Zanimljivo !

I ne samo zanimljivo, to je bilo hrabro i drustveno korisno, jer ruku na srce i Nova Srbija podrzava ispunjenje njihovih zahteva.

Ali dzaba mi to podrzavamo, kad mi ne mozemo da im pomognemo. Oni koji treba da ih obraduju i uvaze njihove ultimativne zahteve ih jednostavno ne konstantuju, a to je ostali deo vladajuce koalicije.

Gospoda iz DS su takodje dala rok posle kog ce zestoko reagovati, a to je 31.mart .

Podsecamo da je danas 5 april , a da smo od svega najavljivanog dobili samo jos jednu konferenciju gde je OO DS sveo sve svoje zahteve,  na konstataciju, da traze povecanja plata u javnom sektoru. Dobro, u redu je i mi takodje podrzavamo  povecanje plata radnika u javnim preduzecima.

ALI, sta je sa famoznih sest tacaka i primopredaje SRIFA. Pa mogli ste da iskoristite      1. aprila i sami sebe demantujete , da je sve ovo bila sala.

Mislim da od toga nema nista, odnosno gospodo spreman sam da skocim SALTO MORTALE sa borskog dimnjaka ukoliko vam se zahtevi uvaze.

A mi od Vas trazimo samo malo vise odgovornosti i doslednosti prema onom sto kazete i iznesete u javnost, i u onom sto cinite , jer Vi vodite ovaj grad.

A ako ne verujete sami sebi kako mogu gradjani da Vam veruju. A izbori su sve blize i blize.

OO.Nove Srbije – Bor

Predsednik OO.Zarko Timotijevic

Share

Ostavite odgovor