);

SRS:ZAŠTO JE STALA FABRIKA STRUJOMERA?

Bor, 20.april

O fabrici čije je otvaranje trebalo da budu sredinomfebruara, danas niko ne govori, niti se nešto radi, mada su radnici bili na obuci. Zašto je napravljen amfitetar kod Doma kulture?

Autor:M.C.

Foto: D.Popaz

– Na sva zvona je za sredinu februara najavljeno otvaranje fabrike strujomera na Slatinskom putu. RTB je trebalo da investira  738.000 dolara. Čak su i radnici bili na obuci. Sada svi ćute. U objektu su  dva,tri radnika. Na drugoj strani, juče se na sednici SO čulo od predstavnika aktuelne vlasti da je amfitetar napravkljen kako bi se spasila zgrada Doma kulture koja propada. I pre neku godinu iz G-17 su u sličnom tonu govorili kako je privatizacija Basena spas za Bor, danas imaju sasvim drugačiju priču. To je licimerje- rekao je Branislav Rankić, predsednik Okružnog odbora SRS Bor dodajući da je nejasno kako se rukovodstvo ŠRIF-a javno hvali da je ostvarilo 7 miliona dinara ostatka dohotka u prošloj godini kad ih finasira opštinski budžet.

Rankić je upozorio da vlast ne govori istinu kada obećava „kule i gradove“, jer dosadašnja praksa je to pokazala. Zato se u budućnmost ne sme, i ne može, gledatio s optimizmom.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !