DARKO MIHAJLOVIĆ, PREDLOŽEN ZA PREDSEDNIKA UPRAVNOG ODBORA RTB BOR

Bor, 29.april

Ekskluzivno

Autor: M.C.

Foto: D.Popaz

Kako nezvanično saznajemo, dipl.ing. elektrotehnike Darko Mihajlović, zaposlen na Tehničkom fakultetu u Boru, predložen je za  novog predsednika Upravnog odbora RTB Bor. Predlog je, uz neophodne prethodne konsultacije kod merodavnih, potekao od rukovodstva borskog DS-a.

Mesto predsednika UO RTB upražnjeno je više meseci, otkako je prošle godine, odlukom republičke Vlade, smenjen Ivan Grbin, takođe pripadnik DS-a. Toj smeni, i danas se priča, „kumovao“ je G-17. Posao predsednika obavljao je zamenik UO i direktor Rudnika bakra Bor, Nebojša Radošević.

Darko Mihajlović je aktuelni potpredsednik Opštinskog odbora DS Bor i član Opštinskog veća zadužen za kulturu i infromisanje.

Nameće se pitanje, (ukoliko se ova vest uskoro potvrdi, što se očekuje) kako će reagovati G-17, odnosno Ujedinjeni regioni Srbije. Njima se, veruje se, takav predlog, ne samo zbog Mihajlovića, apsolutno neće dopasti.  Zaplet ili rasplet  –  u predstojećoj kampanji – neće moći da se izbegne. Ako se s raščišćavanjem počne ranije, utoliko je bolje za sve, i ne samo ovde, u Boru.

Share

Ostavite odgovor