KONKURS ZA UČEŠĆE U LIKOVNOJ KOLONIJI U ARHEO-ETNO PARKU U RAVNI

Knjaževac, 1.jun

Foto: S.Todorović

Obaveštavamo Vas da Zavičajni muzej Knjaževac raspisuje konkurs za učešće u likovnoj koloniji u Arheo-etno parku u Ravni za učenike knjaževačkih srednjih škola.

Konkurs je otvoren od ponedeljka 13.06. do 24.06.2011. godine. Pravo učešća na konkursu imaju učenici knjaževačkih srednjih škola kao i maturanti školske 2010/2011. godine starosti do 18 godina.

Konkurs obuhvata sve vidove likovnog i vizuelnog stvaralaštva. Radove sa ličnim podacima (ime i prezime, godina rođenja, razred/škola, kontakt telefon, e-mail) dostaviti Zavičajnom muzeju Knjaževac, Karađorđeva 15, sa naznakom za konkurs „Likovna kolonija srednjoškolaca u Arheo-etno parku u Ravni“.

Rezultati konkursa biće objavljeni nakon odluke stručnog žirija do kraja juna 2011. godine, a realizacija likovne kolonije planirana je u toku prve polovine jula.

Likovna kolonija u Arheo-etno parku za učenike srednjih škola inicirana je od strane Zavičajnog muzeja Knjaževac u okviru saradnje sa Centralnim institutom za konzervaciju i beogradskom srednjom školom Tehnoart – škola za mašinstvo i umetničke zanate, na konzervaciji predmeta Zavičajnog muzeja Knjaževac.

Odabrani učenici knjaževačkih srednjih škola i beogradske strukovne škole imaće priliku da, inspirisani kulturnom baštinom knjaževačkog kraja, stvaraju u izuzetnom prostoru Arheo-etno parka u Ravni.

Pozivamo Vas da nam se priključite!

 

Kontakt osoba: kustos istoričar umetnosti Milena Milošević Micić,

kontakt telefon 731- 407, 064/8942-601

e-mail: milena.m.micic@muzejknjazevac.org.rs

Share

Ostavite odgovor