SNS: PODRŽAVAMO IZLAZAK RADNIKA BORA NA ULIČNE PROTESTE

Bor, 10.jun

Autor: M.C.

Foto: D.Popaz

Oliver Dulić, ministar za zaštitu životne sredine, prilikom nedavne posete Boru, “zaboravio” je ( ili je pobegao) da se obrati građanima povodom nedavno ponovljenog  ekološkog stradanja  Bora i okoline, rekla je dr Zlata Marković, predsednica borskog SNS na jučerašnjoj konferenciji za medije naglašavajući da mu takvo ponašanje ne služi na čast.

Uređivanje grada naprednjaci su ocenili kao klasično „šminkanje“ u kome se namerno ili slučajno  zaboravljaju problemi sa kojima se godinama suočavaju, pre svih građani mesnih zajednica Staro  i Novo Selište  i “Sloga”.

-Lokalni javni servis, RTV Bor, svakog dana uredno izveštava o tome šta rade vladajuće stranke, posebno URS koji ima privilegiju da se na borskoj TV pojaviljuju i informacije i iz ostalih gradova u kojima Dinkićevi imaju vlast. – rekla je dr Marković i ukazala na problem sa kojim se suočavaju  opozicijone političke partije kada je reč o oglašavanju u loklanim medijima koje finansira opština. Ona je upozorila i da će nezadovoljni radnici u javnom sektoru uskoro izaći na ulice. SRS im daje punu podršku u tom nastojanju.

Share

Ostavite odgovor