BRANISLAVU RANKIĆU STIGLE PRETNJE “PREBIJANJEM I UNIŠTENJEM”

Bor, 23.jul

Istaknuti radikal i bivši predsednik opštine Bor traži  policijsko obezbeđenje ili vatreno oružje

Autor: M.C.

Ispred kafane “Brest” u Boru, u petak, oko 16 sati, izvesni Joca Džudista susreo je kafedžiju Miodraga Ćirića i doslovno mu rekao da će “prebiti i uništiti” Branislava Rankića, jer on, Joca, ne dozvoljava da bilo ko blati njegovog prijatelja i direktora RTB Bor, Blagoja Spaskovskog. S obzirom da je Spaskovski direktor Basena Bor i samim tim službenik Vlade Srbije, a da sam ja visoki funkcioner SRS-a ( član Predsedništva), bivši polslanik u Skupštini Srbije i do pre dve i po godine predsednik opštine Bor, zahtevam od policije danonoćno obezbeđenje ili da mi legalno daju vatreno oružje kako bi se branio. Podsećam da sam vešt rukovanju vatrenim oružjem-rekao je na današnjoj konferenciji za novinare u sedištu borskog SRS Branislav Rankić dodajući da je najverovatniji povod za pretnju  emisija na TV Zaječar, gde je on spominjao RTB i direktora Spaskovskog.

Rankić je izjavio da opravdano sumnja da iza ove pretnje stoji Blagoje Spaskovski koga je nedavno za ličnu pretnju telefonom policiji prijavio Bora Rajić, vlasnik privatne firme “Bortravel”.

Share

One thought on “BRANISLAVU RANKIĆU STIGLE PRETNJE “PREBIJANJEM I UNIŠTENJEM””

  1. no coment,
    vidi ti njega,sada kada se provukao bez KRIVICNIH PRIJAVA ,zbog nesavesnog upravljna opstinom Bor sada pocinje da dize glas !!!!

Ostavite odgovor