);

TENIS: PROGLAŠENI POBEDNICI TRADICIONALNOG TENISKOG TURNIRA “DAN RUDARA”

Bor, 9.avgust

Autor: D.Popaz

Tradicionalni teniski turnir „Dan rudara“, koji je počeo 5. avgusta na teniskim terenima Sportskog centra, završen je juče (8.avgusta) u kategorijama do 10., 12., 14., 16., godina, a mečevi u kategorijama do 35 i  preko 35 godina igraće se i ove nedelje.

Učestvovalo je 77 takmičara. Mečevi su odigravani u šest starosnih kategorija. Pobednik u ženskoj konkurenciji u kategoriji do 10 godina je Katarina Janković, kao i u kategoriji do 12 godina, do 14 najbolja je bila  Kristina Đorđević, a u kategoriji do 16 godina Zorana Vojvodić.

Pobednik u muškoj konkurenciji, u kategorijama do 10 godina, je Mihajlo Đorđević, do 12 Miloš Aleksić, do14 Dušan Varga, kao i u kategoriji do 16 godina..

-Zadovoljan sam što je turnir “Dan rudara” uspeo. Prijavljeno je 77 igrača. Do kraja godine organizovaćemo još jedan završni turnir početkom oktobra. Zahvalio bih se RBB Bor  na finansiskoj pomoći i svim saradnicima iz teniskog kluba Bor na organizaciji ovog turnira – rekao nam je Časlav Mihajlovič, član Upravnog odbora TK Bor.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama