);

EKSKLUZIVNO: BRAĆA PO KRUŽNIM TOKOVIMA KOD ĆIRE U KAFANI

Bor, 12.avgust

Kako su se (s)mirili Spaskovski, Ćirić, Mirković i još poneki…

Autor: M.C.C.

            I to se dogodilo. Ljuti političko-građanski i ostali protivnici našli su se pre neki dan u kafani „Brest“, poznatijoj „Kod Ćire“. Iako je bilo svega i svačega u dosadašnjim međusobnim verbalnim obračunima između svih ovih likova, od kojih je ubedljivo najpoznatiji gospodin generalni Spaskovsaki, popili su po piće i naizgled zakopali ratne sekire. Brzo se ispostavilo da mir nije postignut i sad jedino pregovarački timovi ako nešto učine. Spaskovski i kafedžija Ćirić toliko su bili drugarski raspoloženi da se ovaj prvi potpisao na „kućni“ eksponat na šanku u vidu minijaturnog kružnog toka sa statuom bronzanog rudara ( pogledajte sliku) .Verujemo da ekipu ne bi trebalo dalje predstavljati jerbo su svi toliko poznati Boru i lokalanoj čaršiji , pa i vazda šire, da ih i deca iz obdaništa poznaju ne samo kao čike iz grada, nego i javnog života, a pojedince, i sa TV ekrana. Ipak, Miodrag Ćirić je insistirao na izjavi koja ovako glasi:

            -Jesmo popili po jednu, ali izmirenja nema dok mi ne reguliše oko 2 miliona dinara duga bez kamate. Kakvi, bre, bez obzira na sve, mi drugovi kad mi njegova firma u kojoj je on Gospod Bog duguje tolike pare i kad smo na Sudu…

            Naš reporter nije saznao kako su se braća po kružnim tokovima ( Ćirićev, beše, minijaturan) razišla, ali je sinoć zaječarska TV objavila pismo upućeno nekim ambasadama i međunarodnim institucijama, kao i našim pojedinim državnim i ostalim funkcionerima u kojem se zahteva preispitivanje poslovanja RTB-a poslednje dve godine. Tu su i još neke opasno važne optužbe, a spominju se i krivične prijave i javni tužioci. Šta će se dalje dešavati, živi bili pa videli. Naši reporteri su u stalnoj pripravnosti.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !