);

“SLATINU” NAPUSTIO GOLGETER TRIČKOVIĆ, PRISTIGLO ŠEST POJAČANJA

Bor, 12.avgust

Slatina će biti najmlađi zonaški klub u predstojećoj sezoni i boriće se za vrh tabele. Iz “Rudara” došlo pet igrača, iz Bora jedan, ali vredan

Autor: D.Popaz

Fudbaleri Slatine, jedinog preostalog borskokog zonaša počeli su pripreme za novu sezonu. Iako po godinama najmlađi sastav (prosek ekipe je 20 godina) veruju da će ući u borbu za vrh tabele. Svakodnedvno se trenira bez obzira na vremenske uslove.

-Na prvoj prozivci bio sam oduševljen brojem fudbalera koji su ostali da brane boje Slatine. Pojačali smo se i iskusnim igračima koji će uz mlade nositi glavni teret – kaže Dejan Pavlović, trener Slatine ne krijući zadovoljstvo što će za prvog saradnika u stručnom štabu imati doskorašnjeg trenera borskog “Rudara” Sašu Ilibašića.

Slatina je ekipa sa zavidnom tradicijom, bila je svojevremeno uspešan srpskoligaš. Minule sezone “žutima” na domaćem terenu bilo je nemoguće uzeti bodove. Čvrsta odbrana sa efikasnom završnicom krasila je igru Slatinjana minule sezone.

Najboljeg strelca lige Vladana Tričkovića, koji je otišao u ćuprijsku “Moravu”, zamenio je Čaurević iz FK Bor. Stanojević je takođe pojačao redove “Morave”. Slatina je vidno pojačana u letnjem prelaznom roku.  Iz “Rudara” su došli : Stojanovski, Smiljković, Đurić, Ranković i Rančić, dok se imena još nekih pojačanje ne iznose u javnost.

Slatina u 1.kolu Pomoravsko – Timočke zone dočekuje knjaževački “Timočanin” u nedelju, 21.avgusta, u 17 sati.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !