);

SMENJENO RUKOVODSTVO OFK BOR

Bor, 23.avgust

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST OFK BOR

Na inicijativu lokalne samouprave Opštine Bor i RTB-a Bor, dana 18.08.2011. godine u sali OFK Bor održana je VANREDNA SEDNICA SKUPŠTINE kluba po HITNOM POSTUPKU.

Zbog početka nove takmičarske sezone u okružnoj ligi, što je najniži rang od osnivanja kluba, a da bi se sprečilo dalje osipanje igračkog i stručnog kadra, da bi se stvorili uslovi za normalan rad igrača svih uzrasta kako na terenu, tako i u svlačionicama i ekonomatu, da bi  u klubu bilo električne energije, održavanje sednice Skupštine bilo je hitno da bi se izabralo novo rukovodstvo kluba.

Za predsednika je jednoglasno i sa aplauzom pozdravljen izbor Živković Milinka, koji će u zakonskom roku izabrati Izvršni odbor i stručnu službu.

Cilj novoizabranog predsednika je da  klubu u narednom periodu vrati urušen ugled koji je stvaran dugi niz godina.

Rad sa mlađim kategorijama igrača biće omasovljen, a to je jedan od prioriteta novog rukovodstva. Posebna pažnja biće posvećena stručnom radu sa mlađim kategorijama, da bi se stvarao kvalitetan sopstveni kadar,    a takva ulaganja su u sportu najisplativija.

Povratak u Timočko-pomoravsku zonu je cilj u prvoj godini, a za to vreme radiće se na konsolidaciji i svih ostalih  uslova u klubu. Takvim radom i organizacijom, očekujemo da će nam se mnogi igrači koji su napustili klub u predhodnom periodu vratiti.

I na kraju napomena, da je dosadašnji predsednik kluba Slavica Milojević podnela ostavku iz ličnih razloga i preopterećenosti na poslu, a za koju se saznalo po završetku sednice, u kojoj je izrazila veliku želju da bude u sastavu novog rukovodstva i pomogne u radu kluba u skladu sa svojim mogućnostima.

Predsednik IO OFK Bor

Živković Milinko,sr.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !