STUDENTIMA UMESTO DIPLOMA PRAZNE FASCIKLE

Bor, 4. oktobar

Na svečanoj dodeli diploma na Tehničkom fakultetu u Boru, rukovodstvo fakulteta diplomcima uručilo prazne fascikle, bez diplome

Razlog ovome je, kako je rukovodstvo fakulteta navelo, problem u potpisu rektora beogradskog Univerziteta, dok je studentima obećano da će diplome dobiti kroz par dana, objavio je B92.

Pojedinim studentima sa indeksom ’06, su umesto diplome, svečano uručene prazne fascikle, izjavio je na regionalnoj televiziji „RTV Bor“ u emisiji „Oko istoka“ Nenad Pandurović, predsednik Studentskog parlamenta Tehničkog fakulteta u Boru Univerziteta u Beogradu.

Pandurović je dodao i to da je većina ovih studenata diplomirala još pre pola godine i da je do sada sigurno bilo vremena da se ovako nešto spreči, odnosno da studenti danas dobiju svoje zaslužene diplome.

Kako je najavio, danas u prepodnevnim satima predstavnici studenata otići će na razgovor sa rukovodstvom fakulteta, gde će se detaljnije informisati o ovom slučaju.

Studenti će danas takođe pokušati još jednom da razgovaraju o problemu koji je nastao nakon stupanja na snagu Odluke Saveta o vrednosti ESPB bodova.

Share

Ostavite odgovor