KNJAŽEVAC: 21 GODINA SPS-a

Knjaževac, 12.oktobar

Autor: M.C.

Opštinski odbor SPS-a u Knjaževcu obeležio je 21 godinu postojanja i uspešne aktivnosti. O  godišnjici, prigodnim rečima, govorio je Darko Živković, predsednik knjaževačkog SPS-a podsećajući da je ova partija prešla trnovit, ali uspešan put ostavljajući dubok trag u razvoju društva.

-Danas je SPS sa svojim koalicionim partnerima u vlasti u Opštini i sve čini na dobrobiti zajednice i svih građana. Poverenje nije poljuljkano, naprotiv sve je više pristalica, pogotovo mladih. Zato ćemo se truditi da i ubuduće ne izneverimo osnovne prioncipe socijalne politike i solidarnosti, kao i program koji je prepoznatljiv i prihvatljiv za građane-naglasio je Živković.

Dušan Kurko, predsednik socijalista Zaječarskog okruga istakao je ogroman značaj ove partije u svim segmentima društva i njenu sigurnu budućnost. On je socijalistima Knjaževca poželeo da se na istom mestu i istim povodom nađu i, kako je simbolično podvukao, i pri 121 godišnjici.

Članove SPS-a na ovom  skupu pozdravili su i zaželeli  još bolje rezultate i plodonosan rad i predstavnici ostalih partija, u prvom redu DS-a.

Share

Ostavite odgovor