ISPUNJENO VELIKO OBEĆANJE: BOBANA DOBILA STRELJANU

Bor, 14. oktobar

Autor: B. F.

Bobana Veličković, evropski prvak u streljaštvu, vazdušni pištolj, dobija streljanu u zdanju Sportskog centra Bor. Danas smo bili tamo, videli Bobanu kako trenira, njenog trenera Bobana Markovića i radnika Mišu Bijanića. Radovi u  streljani su pri kraju. Svi su oduševljeni.

Postoji detalj koji je iznad svega najbitniji: obećanje ljudi u RTB i Opštini Bor od prošle godine kada se Veličkovićka okitila zlatom  da će joj sagraditi streljanu i da se više neće potucati od nemila do nedraga. Trenirala je u policijskoj streljani i još ponegde. Sada je sve drugačije. Nije utrošeno puno para, ali je obećanje ispunjeno. Mali veliki gest vlasti stigao je u pravi čas, pred još jedno evropsko prvenstvo. Bor se odužio svojoj evropskoj prvakinji. I njoj će to, zasigurno, biti podstrek i obaveza. Stići će i mlađe generacije strelaca. Bobana će, verujemo, sa njima u nove pobede i u odbranu ugleda svog grada i svoje zemlje.

-Odlično mesto, divan ambijent, hvala svima-kaže Boban Marković.

-Sve činim da streljana dobije najkvalitetnije svetlo. Od mene dovoljno, a Bobani i strelcima svaka sreća i sve najbolje-zadovoljan je Miša Bijanić, električar.

Share

Ostavite odgovor