);

PETNAEST GODINA POSTOJANJA SRPSKE BANKE

Bor, 15.novembar

Autor:B.F.

Povodom 15 godina postojanja i  Dana Srpske banke, ova finansijska institucija u vlasništvu Republike Srbije, odlučila je da nastavi da pomaže Kraljevo koje je postradalo u prošlo godišnjem zemljotresu.

Ove godine biće izdvojeno još više novca nego lani, a deo od 1.500.000 dinara biće namenjen za obnovu Osnovne škole „Čibukovački partizani“ koja ni danas ne radi u normalnim uslovima.

U sklopu obeležavanja svog dana, Srpska banka je uručila priznanja najuspešnijim klijentima: Koncernu Farmakom MB iz Šapca u rangu velikih preduzeća i Institutu „Nikola Tesla“ iz Beograda u rangu malih i srednjih preduzeća. Poslovnica u Kraljevu izabrana je za najbolju a proglašeni su i najbolji radnici u 2011. godini.

Prezentujući uspešno poslovanje i u ovoj godini Ivan Maričić, direktor Srpske banke, istakao je da su u jeku finansijke krize otvorene još tri poslovnice, te da je banka osnivanjem Fondacije „5+“, namenjen talentovanim i siromašnim učenicima, pokazala kako i finansijske institucije mogu naći način da ulaganjem u budućnost pomognu i građanima i državi.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !