);

BOR PONOVO DOBIJA AUTOBUSKU STANICU

Bor, 22. novembar

Sednica Skupštine opštine zakazana za četvrtak, 24. novembar

Autor: M. C.

U četvrtak, 24. novembra, održaće se sednica Skupštine opštine Bor na kojoj će glavno pitanje biti promena direktora u više javnih i društvenih preduzeća: Sportskom centru, Vodovodu, Centru za kulturu, Centru za socijalni rad, a verovatno i u Turističkoj organizaciji i Muzeju rudarstva i metalurgije.

Na sednicama saveta za urbanizam i za budžet i finansije prihvaćen je predlog da za opštinske stanove mogu ubuduće konkurisati mladi bračni parovi i da svi autobusi kojima se obavlja prigradski prevoz putnika budu u obavezi da Autobusku stanicu Bor koriste kao početnu u odlasku i krajnju u dolasku.

Na predstojećoj sednici SO biće razmatran i četvrti rebalans budžeta i to zbog rekonstrukcija Svetosavskog trga i ulica u Boru, kao i isplata jubilarnih nagrada za 2009., 2010. i 2011. godinu zaposlenima u javnom sektoru.

Posebno je zanimljivo da će Bor, nakon više godina, najnovijom odlukom ponovo dobiti Autobusku stanicu sa koje će polaziti i odlaziti svi autobusi. Zgrada stanice i veliki parking prostor prodati su, pre manje od godinu dana, privatniku iz Bora koji se obavezao da će ovaj objekat preurediti i staviti u funkciju.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !