);

ČOLA ODUSTAO OD 350.000 EVRA!

Bor, 23. decembar

Zdravko Čolić trebalo da dobije 30 miliona dinara za promociju EPS i 50.000 evra za koncerte u Zaječaru, Boru, Novom Sadu i Nišu

Ništa od posla!
Zdravko Čolić trebalo je da zaradi ukupno 350.000 evra od Elektroprivrede Srbije, kao zaštitno lice!

Ovo za Kurir tvrdi jedan od funkcionera EPS, koji je želeo da ostane anoniman.
– Trebalo je uskoro da dobije i prvih 50.000 evra od EPS. Po 10.000 evra za gostovanja u Zaječaru, Boru, Novom Sadu i Nišu, i još 10.000 evra za jedno gostovanje u inostranstvu. To bi, uz već najavljenih 300.000, bilo ukupno 350.000 evra. I tu ništa ne bi bilo sporno da EPS nije gubitaš – tvrdi izvor.

Adis Gojak, menadžer Zdravka Čolića, međutim, za Kurir kaže da Čola do sada nije dobio ni dinar od EPS i da će najverovatnije odustati od celog posla:
– Ugovor nije potpisan i, verujte, nikakve detalje u vezi sa ugovorom i ne znamo. Naravno da nismo dobili ništa od EPS, jer je potpisan samo protokol. Sve ostalo su laži. Zdravkova je odluka da li će potpisati ugovor i konkretno započeti saradnju sa EPS. Ali zbog svega ovoga što se dešava, posle ovakvih napada, pitanje je da li će se o tome dogovarati.

Ana Mitrović iz EPS potvrdila nam je da do sada ugovor nije potpisan:
– Sektor za informisanje do sada nije potpisao ništa sa Zdravkom Čolićem, niti mu je bilo šta plaćeno, objavljuje današnji Kurur.

 

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !