);

PREDUZEĆE „ZAŠTITA“ BOR: NEODMERENE IZJAVE POVODOM TRAGEDIJE BIVŠEG KOMANDIRA

Bor, 27. januar

Saopštenje za javnost DOO „Zaštite“ Bor

Obzirom na to da je nakon tragičnog događaja koji se desio 16. januara ove godine sa smrtnim ishodom bivšeg zaposlenog bilo izjava koje nisu u skladu sa činjenicama, iz pijeteta prema preminulom i njegovoj porodici, kao i radi zaštite poslovodstva i zaposlenih u „Zaštiti“, prinuđeni smo da saopštimo sledeće:

„Zaštita“ Bor d.o.o. obezbeđuje imovinu RTB-a Bor koja je ogromne vrednosti, pa je i u ranijem periodu bilo otkazivanja ugovora o radu. Povrede radnih obaveza bilo koje vrste, s obzirom na delatnost kojom se preduzeće bavi – nedopustive su. Dokazi o zakonitom postupanju poslovodstva „Zaštite“ od samog početka ovog slučaja dostupni su nadležnim državnim organima koji su potvrdili zakonitost procedure otkaza ugovora o radu bivšem komandiru JFTO, pa neodmerene izjave date medijima ne zaslužuju pažnju, odnosno naš komentar, posebno ako se ima u vidu da su date na dan tragičnog događaja.

Apelujemo i na sve zaposlene u „Zaštiti“ Bor d.o.o. da prilikom obavljanja radne dužnosti budu dostojanstveni i saučestvuju sa bolom porodice tragično nastradalog.

Poslovodstvo „Zaštite“

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !