);
Breaking News

DSS BOR: EU SE VAMPIRSKI PONAŠA

Bor, 30. januar

U subotu, 28. januara, na Borskom jezeru, održan je sastanak okružnih odbora DSS Borskog i Zaječarskog okruga. Osim stranačkih tema na skupu je razmatrana i aktuelna situacija u kojoj se nalazi Srbija, kao i problemi sa kojima se suočavaju građani oba okruga.  Zključci ovog sastanka mogu se iskazati u sledećem: aktuelna vlast po svaku cenu gura Srbiju u jednu organizaciju koja se uveliko urušava. EU je organizacija koja se, da bi opstala, ponaša poput vampira. Od Srbije se, a aktuelna vlast na to pristaje, traži da se odrekne istorije, školstva, ekonomije, teritorije i svog dostojanstva zarad magle koja se zove kandidatura za EU. Članstvo se ne spominje, jer je sudbina EU- nejasna.

DSS je smatra da ne treba bezglavo juriti tamo gde nismo dobrodošli kao država i u trenutku kad se od nas traži nešto što se nije tražilo od jedne države. Stav DSS-a je da samo Srbija nema alternativu. EU treba sama da rešava svoje probleme. Zato nismo po volji pojedinim ambasadorima i vlasti koja je neprirodno formirana ne po volji naroda već po diktatu stranih ambasadora i domaćih tajkuna. Mnogi nam zameraju da se malo pojavljujemo u medijima. Istina je da  zbog naših stavova i istine koja jeste gorka, ali koju narodu treba uvek reći, nismo miljenici medija koje, u većini, vlast drži pod kontrolom.

Narod zna kakav je standard radnika i penzionera bio do 2008. godine kada je Vladu RS vodio Vojislav Koštunica a kakav ja danas pod vlašću Borisa Tadića.

Urušeni standard, izgubljeno dostojanstvo, poskupljenja na svakom koraku, broj nezaposlenih povećan za više od 200 000, lažnih 1000 evra besplatnih akcija, bankrot mnogih preduzeća i same države, sve je to zasluga ove vlasti.
Žalosno je da Ministarstvo rudarstva vodi ortoped!?

Velika je šansa da posle ovih izbora najgori ne vode državu!

Opštinski odbor DSS Bor

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama