);
Breaking News

VLAST OPET NUDI PRAZNA OBEĆANJA. DOKLE?

Bor, 3. februar

U današnjem saopštenju DSS Bor upozoravaju se građani da aktuelna vlast ponovo obećava nove puteve, solarne elktrane, nove rudnike pune zlata, radna mesta, besplatne akcije, a prednjači “ortoped Dulić” sa naftom u uljnim škriljcima

Očigledno je da aktuelne (i opštinska i republička) vlasti veruju da narod boluje od zaboravnosti i iz tog razloga ga bombarduje novim obećanjima koja se malo razlikuju od onih datih 2008. i 2010. godine. Opet će se „ graditi“ solarne elektrane, mreža autoputeva, otvoriće se stotine hiljada novih radnih mesta, ulice i trgovi će se popločavati zlatnim pločicama iz prebogatih novootvorenih rudnika, postaćemo izvoznici nafte koju je lično ortoped Dulić pronašao u uljnim škriljcima ( sa sve tehnologijom), svaki punoletni građanin Srbije će konačno dobiti 1000 evra besplatnih akcija sa kamatom…
Jedno pitanje treba postaviti aktuelnoj vlasti. Zašto nisu za prethodne četiri godine sve to uradili? A realno stanje u kome se nalazi Srbija je – jadno. Nikad veća korupcija, nikad niži standard građana, nikad veće zaduženje države. I nikad veća prazna obećanja.
Kakva koalicija  vodi Srbiju može se videti i iz knjige Nikole Vrzića- ,,  Vikiliks – tajne beogradskih depeša“ (Vikiliks – Tajne beogradskih depeša -www.youtube.com). Depeše, odnosno poverljive američke diplomatske prepiske, objavljene na poznatom sajtu Vikiliks koje su u knjizi  objavljene a niko ih iz aktuelne vlasti nije demantovao, neoboriv su dokaz da je za finansijsku, diplomatsku i medijsku podršku dolaska na vlast u Srbiji Tadićevih snaga, koju su svojevremeno pružili Amerikanci, sadašnje rukovodstvo na čelu sa Tadićem  primorano da plaća potčinjavanjem volji SAD, izvršavanjem američkih zahteva i direktiva po cenu sloma države , dokaz je da je aktuelna vrhuška lagala (i laže) sopstveni narod zarad opstanka na vlasti. Naše vlasti stalno tvrde narodu da su privržene principu vojne neutralnosti zemlje koja je definisana zakonom. Dodaju da nemaju nameru da podstiču proces stupanja Srbije u NATO. Depeše, međutim, govore suprotno – iz poverljivih razgovora koje je novinar Vrzić dokumentovao u knjizi vidi se kako se predsednik Tadić   kune funkcionerima NATO u svoju vernost i uverava ih da je članstvo Srbije u NATO prioritet broj 1.

Predsednik  Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislav Koštunica je jedan od retkih lidera koji nije prodao ,,veru za večeru“ i interese Srbije zarad vlasti i zato nije omiljen političar stranih ambasadora, NATO čelnika i nevladinih organizacija.
Vreme je da Srbiju vode ljude koji slušaju narod, a ne strane ambasadore. Ljudi koji veruju da samo Srbija nema alternativu!

Opštinski odbor DSS Bor

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !