);

IMA LI TV BOR UREDNIKA

Bor, 23. februar

Autor: B.F.

Na današnjoj  konferenciji za medije u SPS, u prisustvu predstavnika DS, lokalnih vladajućih stranaka, prezentirano je saopštenje SPS o problemima u JP ŠRIF. Odluku Upravnog odbora JP ŠRIF da legalno smeni v.d. glavnog i odgvornog urednika Miloljuba Miloševića, sprečila su pitanja Slavice Tomić, novinara te informativne kuće, a potom je priloženo i mišljenje sindikata ŠRIF.

 -Milošević je legalno smenjen na sednici UO, izdali smo i saopštenje, ali tamo to ne priznanju. Zakonski stojimo iza svake odluke, iza svake reči. U TV Bor mora da se vidi šta se i kako radi-rekao je Zvonko Marković, predsednik UO ŠRIF, naglašavajući da je radio zakonski i da je imao ogromno razumevanje, posebno za novinarsku profesiju.

Share

One thought on “IMA LI TV BOR UREDNIKA”

  1. Ako je vd.glavnog i odgovornog urednika legalno smenjen trebalo je navesti i razloge za njegovu smenu i tako nebi imalo potrebe postavljati pitanje od strane zaposlenih i novinara TV Bor.Naime upravni odbor na čelu sa predsednikom istog je trebalo da reaguje još prvog dana kada je TV Bor počela da emituje spotove URS-a i njihovog lidera Mlađana Dinkića,i ako nisu znali trebali su pitati pravnicu odnosno pomoćnicu direktora dali su takve radnje dozvoljene dok nije raspisana izborna kampanja.Ako i ona nije znala trebali su se kao Upravni odbor obratiti RRA i sigurno bi dobili odgovor.A odgovor bi bio daje to nezakonito i da po pravilima RRA slede i sankcije i to najstrožije kao što je recimo minimum od godinu dana oduzimanje frekvencije i zabrana emitovanja programa i da ne idem dalje sve lepo piše u zakonu tako da se na to treba fokusirati ako neko već želi da se reši vd. urednika i ovakve televizije kava je u Boru.

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !