VLAST JE SREĆNA ŠTO U BORU NEĆE BITI LOKALNIH IZBORA

Bor, 16. mart

Saopštenje za javnost DSS Bor

Konačno su raspisani izbori. Da se samo vlast pitala izbore bi raspisala tek po ulasku Srbije u EU. Znači- nikad!

U Opštini Bor neće biti lokalnih izbora. Mnogi iz vlasti su srećni zbog toga. Neće morati da objašnjavaju građanima kako to da odlično rade a dugovi javnih preduzeća sve su veći. Prećutkuje se  blokada tri javna preduzeća. Sindikati se ne oglašavaju. Verovatno još  ne znaju kojoj partiji da se priklone. Ne, to nije razlog da i građani Bora masovno ne izađu na birališta i ,,nagrade“ vlast Borisa Tadića, Dinkića i Dačića za sva ,,dostignuća“, zbog svega onoga što je učinila za dobro Srbije  i naroda. Za prethodne 4 godine prezadužili su zemlju, plate su najniže u Evropi, dinar nezadrživo pada, korupcija cveta, zdravstvo i školstvo su u haosu, naftni derivati na pumpama u Srbiji iz nedelje u nedelju poskupljuju. I hrana, danas je najavljeno, poskupljuje.Voziti auto je postalo luksuz.Životni standard je među najlošijim u Evropi. Samo na RTS-u i ostalim cenzurisanim medijima  je u Srbiji dobro za sve  JER Srbija je na dobrom putu.

Da li armija nezaposlenih može reći da je i njima dobro?! Da li osiromašeni narod misli tako?
Narod  Bora i cele Srbije  mora hrabro da digne glas i pogleda istini u oči. Ne sme se više čekati. Vlast koja je dovela građane i državu u ovakvu situaciju ne sme više imati priliku da čini štetu. Glas protiv ove vlasti je glas za spas Srbije!
 

Građani opštine Bor, pre svega radnici, seljaci i penzioneri, mogu da uporede kako su živeli do 2008. godine, a kako danas.  Dovoljno je uporediti šta se tada moglo kupovati od jedne plate ili penzije, a šta danas. Propaganda aktuelne vlasti može mnogo toga da uradi, ali prazne džepove građana ne može napuniti.

Demokratska stranka Srbije (DSS) je vodila Srbiju do 2008. godine, u vreme kada je premijer bio Vojislav Koštunica. Cene nisu divljale, nezaposlenost je bila daleko manja i smanjivala se, a plate i penzije su rasle u skladu sa stalnim razvojem privrede. Dolaskom Vlade Borisa Tadića 2008. godine krenuo je neviđeni sunovrat privrede i sveopšteg stanja u društvu.

Građanima možemo s puno razloga reći da je aktuelna vlast formirana po želji  stranih ambasadora i tajkuna a ne naroda. Oni su – zato – i najveći krivac za današnje beznađe. 

Danas DSS izlazi pred birače čista obraza. Program razvoja Srbije 2012-2017. godine  koji je uradio Ekonomski savet DSS je program koji sveobuhvatno tretira najveći deo aktuelnih problemau zemlji. Građani će imati priliku, i pored medijskog mraka, da se upoznaju sa rešenjima koje Program DSS nudi i to za svaku oblast. To je program koji rešenja za pokretanje Srbije, za sveobuhvatnu reformu društva. U interesu je Srbije i naroda. Verujemo da će birači to prepoznati i dati glas DSS –u.

Za Srbiju-znaš zašto!

Opštinski  odbor DSS Bor

Share

Ostavite odgovor