DJAČKA PRODAJNA IZLOŽBA ČESTITKI

Bor, 22. mart

U SUSRET PROLEĆU

Autor: Saša Čorboloković

Kreativna radionica nižih razreda OŠ „3. oktobar“ osmislila je i realizovala prodajnu izložbu čestitki pod nazivom „U susret proleću“.

Sudeći po napravljenim čestitkama, učenici su svoje ideje na vrlo originalan i maštovit način iskazali.  Bili  su motivisani za rad, štaviše  uživali su u njemu i svoj raskošni talenat na najbolji način pokazali svima onima, koji su u pretposlednjoj nedelji marta došli na izložbu i kupili neku od njih.  Osnovni cilj prodajne izložbe, po rečima Aktiva učitelja četvrtog razreda,  bio je prikupljanje sredstava za pravljenje ormarića u učionicama budućih prvaka. Naime, kako bi se svim mališanima  budućim prvacima torbe rasteretile, deo knjiga  će uvek moći da ostane zaključan  u školi. Na taj način, đaci će se vraćati kući razdraganiji, a roditelji neće morati da im stalno pomažu u nošenju torbi, kako je do sada bila praksa.

Jedan divan i pohvalan način da učenici (zajedno sa učiteljima) učenicima pomognu  u očuvanja zdravlja, najvrednijeg bogatstva koje svako od nas poseduje. Ne preostaje ništa drugo nego slediti ovako dobre primere jer dobro se dobrim vraća.

Share

Ostavite odgovor