Čedomir Jovanović u Boru: „Tadić i Nikolić pozivaju na međusobni rat“

Bor, 27. mart

Lider koalicije Preokret Čedomir Jovanović izjavio je danas da je kampanja stranaka koje pozivaju u međusobne ratove „ružna“ i da je Srbiji potrebna odgovornost na koju „očigledno nisu spremni ni Tadić ni Nikolić“.

Izvor: Beta

Foto: B.F.

„Ne dopada mi se ono što sam video na ulicama Bora i u Boljevcu, ta ružna kampanja stranaka koje nas pozivaju u međusobne ratove. Previše je tog otrova u Srbiji i nama je potrebna ona vrsta odgovornosti na koju očigledno nisu spremni ni Tadić ni Nikolić“, ocenio je lider Preokreta koji je danas obišao Bor i Boljevac.

On je kazao da verzija jedne ili druge Srbije u kojoj će se živeti po pravilima Demokratske stranke ili Srpske napredne stranke nije nešto na šta sme da se pristane.

„Zato izlazimo pred ljude s porukom velikog preokreta. U tom poslu naravno ima mesta za svakog, ali je jasno da je liderstvo ono što je zapravo osobina naše politike, uvek je bila i mi tu odgovornost spremno preuzimamo“, naveo je Jovanović.

On je kazao da Srbija neće postati bolja preko noći.

„Ali modernu, efikasnu i uspešnu zemlju jedino možemo stvoriti tako što ćemo podeliti zajedničku viziju“, istakao je lider Liberalno demokratske partije i koalicije Preokret.

Jovanović je rekao da na izborima 6. maja treba da pobedi „divna ideja“ o pravu da se, kako je istakao, „zajedno borimo i stvorimo zemlju za nas i našu decu“.

„Ima u ovoj Srbiji mesta za svakog, ali ona mora biti zasnovana na drugačijim vrednostima, u njoj moraju vladati drugačija pravila života, ona koja obavezuju na političku odgovornost ljude koji je vode“, rekao je Jovanović.

Share

Ostavite odgovor