DIVLJANE DRUGA SOKOBANJA

Bor, 29. mart

Autor: S.Pavković

U blizini Bele palanke malo poznati kutak za odmor otvara vrata

– To je mesto na kome se ukrštaju kontinentalna i mediteranska klima, gde nema vetrova  i gde je klima izuzetno prijatna i blaga za decu i sportiste, ali i starije ljude.Odmaralište poseduje, pored restorana, i terene za košarku, odbojku , rukomet, mali i veliki fudbal- rekla je Marina Mitić, iz Marketing službe dodajući da su cene među najpopularnijim u zemlji.

Zoran Tošić je podsetio da je hrana odlična i da nema nezadovoljnih gostiju. Očekuju da im ove godine dođu i đaci, kao i penzioneri iz Bora i Zaječara.

-Kod nas se „sakupljaju“ krva zrnca. Oporavak je brz i dovoljno je nedelju dana da se poboljša krva slika. Zašto smo nedovoljno u javnosti, zato što je reč o nekadašnjem odmaralištu za posebne namene. Sada je odlučeno da se „otvorimo“ i pokažemo šta imamo i koliko možemo da postignemo u turističkom pogledu- naglašava Mirjana Petrović zadužena za propagandu podsećajući da se u neposrednoj bizini nalazi manastir sv.Dimitrija, zadužbina Mrnjačevića iz 14. veka. Na usluzi je i jezero, a posebna atrakcija je hrast star blizu hiljadu godina.

Share

Ostavite odgovor