);
Breaking News

FAKULTET ZA MENADŽMENT: BESPLATAN UPIS ZA BRUCOŠE

Bor, Zaječar, 6. april

Autor N.S.

Profesor Jovanović drži prvo predavanje brucošima na Fakultetu za menadžment u Zaječaru

Nova generacija brucoša na Fakultetu za menadžment i Visokoj školi za menadžment i biznis u Zaječaru, upisaće prvu godinu studija BESPLATNO. Ovu odluku doneo je rektor Megatrend univerziteta prof. dr Mića Jovanović, koja je u javnosti odjeknula Timočkom krajinom i Srbijom i donela olakšanje budućim brucošima i njihovim roditeljima.

Upisna kvota na Fakultetu za menadžment je 180 studenata, a na Visokoj školi za menadžment i biznis 200 studenata.

Profesor Jovanović je svoju odluku obrazložio sledećom činjenicom.
Da će ovo biti teška godina za Srbiju i potrebno je da se svi solidarišemo u naporima da se posledice što manje osete. U tom smislu, Megatrend je odlučio da ove godine pomogne da se kriza lakše prebrodi investicijom u vidu besplatnog upisa na prvu godinu studija na 16 svojih visokoškolskih institucija.

Profesor Jovanović dalje dodaje:

,,U ovom trenutku društvena odgovornost nam je važnija od profita. Svaka društveno odgovorna organizacija mora sada interese Srbije i srpskog naroda da stavi iznad svojih. I mi to radimo. To je ulaganje u budućnost pošto će standard ljudi porasti, pa će samim tim roditelji više izdvajati za studiranje dece i povećaće se broj studenata na svim univerzitetima pa i Megatrendu“.

,,Nadamo se da će im, kada za nekoliko godina završe studije, zemlja Srbija ponuditi dobra radna mesta”.

Fakultet za menadžment i Visoka škola za menadžment i biznis u Zaječaru već skoro dve decenije školuju kadrove koji završetkom studija daju doprinos u razvoju Timočke krajine u mnogim oblastima.

Ove dve visokoškolske institucije su i do sada omugućavale velikom broju maturanata sa područja Timočke krajine da nastavi svoje obrazovanje povoljnostima studiranja, jer su školarine unazad godinama bile najniže u Srbiji.

Ovakva odluka da upis na prvu godinu studija bude besplatan, svakako će omogućiti da svi oni koji žele da nastave svoje obrazovanje mogu to učiniti na Fakultetu za menadžment i Visokoj školi za menadžment i biznis u Zaječaru.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama