);

NAPREDNJACI NEĆE SUTRA DOČEKATI TADIĆA U BORU

Bor, 25. april

Na poziv DS-a je odmah odgovoreno: – Hvala. Imamo boljeg kandidata, Tomislava Nikolića

Autor: M. C.

Boris Tadić, predsednik DS-a sutra je u Boru, ispred Doma kulture, u 14 sati. Istog dana ( četvrtak,26. april ) održava se, verovatno slučajno, i veliki mitnig naprednjaka u centru Beograda.

-Slušajte ovu meil poruku koju sam dobila pre par sekundi:- Poštovani, pozivate se sutra da dođete ispred Doma kulture u 14 sati, govoriće predsednik DS Boris Tadić… – rekla je dr Zlata Marković, predsednica SNS Bor na današnjoj konferenciji za medije i tog trena uzvratila porukom: – Hvala, nećemo doći. Imamo boljeg kandidata, Tomislava Nikolića…

Mi smo juče, pozivajući se na nezvanično saznanje, objavili da će Tadić doći u grad bakra 27. aprila i da će, isto po nazvaničnoj informaciji, otvoriti rudnik bakra “Cerovo”. To što smo podsetili na ubrazano “šminkanje” grada, bili smo zaista u pravu. Dakle, nismo mnogo pogrešili. Uostalom, o svim tim posetama saznaće se više nakon održanih događaja.

Kako smo upravo saznali, Tadić će sutra  najpre govoriti u Boljevcu, Zaječaru, potom u Boru i najzad u Majdanpeku. On se u Boru neće dugo zadražavati niti, očekuje se, odlaziti u posetu nekim od firmi ili ustanova.

Ipak, nedoumica je zašto je taj skup zakazan baš u 14 sati? Postoji verovanje da se u to vreme najlakše okupljaju radnici, jer to je samo sat pre zvaničnog kraja radnog dana. Hoće li biti radnička klasa puštena sat ili malo više ranije, videće se lako. Isto važi i za zaposlene u javnim  i još nekim preduzećima. –To će biti bar lako uočiti-rečeno je danas nakon konferencije za medije u SNS.

Оставите одговор