);

DINKIĆU, džabe demantuješ „Blic“, Blagoje Spaskovski potpisuje podršku DS

Bor, 26. april

EKSKLUZIVNO

Autor: M.C.

Nakon što je Medija centar 13. aprila objavio informaciju dnevnika „Blic“ da Blagoje Spaskovski, generalni direktor RTB Bor i predsednik Opštinskog odbora G-17 Bor, kao i odbornik SO Bor, prelazi u DS (što se videlo i iz njegovog podužeg ponašanja) i da mu se, ukoliko ostane ista vlast, sprema mesto ministra rudarstva, usledilo je, dan kasnije, REAGOVANJE URS-a koje prenosimo u celini:

„Povodom teksta „Spaskovski u DS“, objavljenog u jučerašnjem „Blicu“, oglasili su se Ujedinjeni regioni Srbije demantujući ovu vest navodeći da je Blagoje Spaskovski, direktor RTB, i dalje na čelu G-17 plus u Boru i da nema govora o njegovom odlasku iz koalicije. Izvinjavamo se čitaocima, gospodinu Blagoju Spaskovskom i koaliciji URS-a“.

Medija centar Bor došao je do originalne, istinite fotografije na kojoj se vidi da Blagoje Spaskovski, u centru Bora, kod „Maxija“, na štandu DS-a, potpisuje podršku (normalno je da se nije šalio) toj partiji. Ukoliko i ovaj dokument nije tačan, onda neka URS i nas demantuje. Jer, mi smo dugo, dugo upozoravali da je reč o partijskom „prevrtaču“ i još ponečemu izuzetno važnom za Bor i Srbiju (SPS, članska knjižica – nezvanično – br. 2, Socijaldemiokratija, G-17…, a nije nepoznato da je i smipatizer DS-a)… Ukoliko Dinkićev URS ne pređe cenzus i neuklopi se u DS firmu, a pod uslovom da ova opcija ne dobije izbore, pitanje je gde će se zaustaviti ova demokratska politička gromada. Većina naroda u Boru i okolini to već danas zna. Zar su, pitanje je koje se nameće, i ove pretpostavke tako opasne, pa da bi trebalo da se u njih sumnja ili da ih neko eventualno „demantuje“. Zato su i najnoviji TV spotovi sa Spaskovskim i ljudima iz G-17 pomalo smešni, pa i naivni.

Kako im (tim spotovima, i ne samo spotovima) onda verovati?

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !