);

ZLATNO DOBA ŽIVOTA: ZAVRŠNA KONFERENCIJA

Bor, Beograd, 5. jun

Autor: D.R.

U Beogradu, 29. maja u hotelu Palace, održana je završna konferencija u okviru projekta Zlatno doba života u organizaciji nosioca projekta Društva za obrazovanje odraslih. Konferenciji su prisustvovali predstavnici organizacija koje su učestvovale u realizaciji projekta: EDIT Centra iz Novog Sada, Leskovačkog kulturnog centra iz Leskovca i Mladih istraživača Bora iz Bora.
Konferenciju su svečano otvorili predstavnica Ambasade Republike Nemačke iz Beograda, predstavnica partnerske organizacije dvv international iz Bona i koordinator projekta i direktor Društva za obrazovanje odraslih. saradnici Društva predstavili su rezultate sa projekta, od kojih su najznačajniji rezultati evaluacije izložbe, Knjiga primera dobre prakse i medijska kampanja.

Evaluacija izložbe koju je do sada po glasačkim listićima posetilo oko 1.000 sugrađana poslužiće kao izvor dragocenih informacija vezanih za probleme starijih lica i njihovo aktivno učešće u društvenom životu.

Konferencija je nastavljena u svečanoj i radosnoj atmosferi proglašenjem pobednika izložbe i uručenjem nagrada za 3 najbolje fotografije.

Prva nagrada: Idemo na put
Druga nagrada: Tri generacije
Treća nagrada: Vrtlog života

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !