);
Breaking News

Bor: Zapalio kolegi dvoja kola

Bor, 27. jul

Autor: M.C.

Foto: Ž.P.

Dvogodišnja netrpeljivost dvojice kolega borskog Elektroistoka kulminirala je jutros oko šest sati u centru grada, u ulici Albanske spomenice, pretpostavlja se, izazvanom vatrom  pod službena kola škoda oktavija i privatni automobil ford škorpio, vlasništvo  Zlatka Popovića, elektromontera. Od škode je ostao samo gar i pepeo, kao i metalni zaštitni znak, a od forda je spašena samo školjka. Da vatrogasci, udaljeni manje od kilometar, nisu  najhitnije stigli po prijavi stanara okolnih zgrada, sigurno bi izgorelo ko zna koliko automobila u oba niza s obe strane ulice. Štaviše, u fordu je bilo puno plina.

-Probudile su nas vatrogasne i policijske sirene. Sa prozora videli smo vatru i vatrogasce. Zavijanje sirena je bilo nesnosno, tako da je celo naselje, oko šest sati, bilo na prozorima. Neki su sišli na ulicu da vide šta se događa. Policija i vatrogasci stigli su u rekordnom vremenu, jer su udaljeni jedva kilometar. Od komšija sam čula da su izgoreli automobili Elektroistoka i njihovog radnika Zlatka, našeg suseda. Dugo se priča da je Zlatko imao telefonska uznemiravanja-rekla nam je Milovanka Ristić pokazujući mesto gde je ford izgoreo. Pokazala je i susednog “stojadina” koga je vatra načela.

Očevidci ističu da je policija brzo, na prijavu komšija, pronašla osumnjičenog počinioca Z.Z., starog 42 godine, a potom ga privela u Policijsku stanicu.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama