Bor: Deni Čorboloković predložen za direktora Centra za kulturu

Bor, 27. avgust

Autor M.C.

Daniel Čorboloković

Na današnjoj sednici Opštinskog veća  Bor odlučeno je da se Skupštini opštine Bor predloži da za direktora Centra za kulturu imenuje Denija Čorbolokovića koji je jedno vreme bio i vršilac dužnosti na tom mestu. Čorboloković je dugogodišnji kulturni pregalac, a u početku karijere istakao se u folkloru Brestovca. Reč je o mladom, abicioznom, obrazovanom čoveku koji se dokazao u stvaranju kulturnog ambijenta u gradu bakra.

Share

6 thoughts on “Bor: Deni Čorboloković predložen za direktora Centra za kulturu”

 1. Ha ha ha… Sad videla. Jao pa jel to onaj što je glavna zajebancija po internet forumina kada je uspeo da za par nedelja svog direktorovanja pokaže svoju „širinu“? Pa on je čuveno pismen i pravi pregalac. Najbolja mu je ona provala: „…za decu sa posebnim opremama…“, Kada su hteli ozlojađeni roditelji da ga, čak, i tuže za takvu provalu?

 2. A to je taj obrazovani?
  Pa nije mu loša ni ona: „… prengalaštvo mladih talen’ta…“
  (mada na ovaj njegov citat on tu verovatno ne bi stavio apostrof). Dobro je što TV Sezam dokumentuje razne provale…

 3. Alo ljudi! Obrazovan! Dokazao se? U čemu? U stvaranju kog kulturnog ambijenta?
  Neverovatno je da neko čitavu kulturu svodi na folklor.

 4. Ја сам баш разочарана. Сећам се те његове изјаве, увреда и непоштовање за све родитеље који имају децу са проблемима, а и за моје дете. Такође увреда за све грађане Бора који треба да оваквог »академика« имају као представника борске културе. Што ми је још чудније, јер подржавам политику СПС-а задњих пар година гледајући ону државну, чула сам да је то предлог и „кадровски капацитет“ локалног СПС-а. Када сам чула ко је председник управног одбора установе која се бави културом у овом граду, тек сам се онда шокирала. Није ваљда и он из СПС-a?
  А то би ви као новинари требало да напишете овде: Ко је председник управног одбора БОРСКЕ КУЛТУРЕ и шта је по занимању и образовању, јер је то јавна функција.

  Са том сугестијом Вас поздрављам

 5. Ova temica još traje?
  Svako ko ima malo mozga vidi o čemu se ovde radi. Dobro je što je gore postavljeno pitanje na koje Borani treba da imaju odgovor i kakvi kadrovi se nude građanima Bora. A nije bilo teško saznati ko je i na čelu upravnog odbora. Jova Buzda iz Oštrelja, jamski „inžinjer na lopatu“. Daj bože da ima i srednju školu.
  Auuuuuuu brateee.
  Pa valjda Bor nije neka mesna zajednica u nekoj zabiti pa da tu ne može da se probere nešto pismenije?
  Ili je u drugoj deceniji 21. veka bitnija neka plemensko etnička i politička pripadnost od znanja?
  A vidim gore piše u naslovu sajta „sajt kome se veruje“ pa što gospoda novinari ne odgovoriše na gore postavljeno pitanje?

  I još jednom:
  Auuuu brate sramote…..

Ostavite odgovor