RTB Bor: Sindikat „Nezavisnost“ zahteva veće plate

Bor, 28. avgust

Zahtev poslovodstvu RTB Bor, direktoru RTB, RBB i TIR za povećanje ličnih dohodaka zaposlenima, jer standard građana opada, a kompanija odlično posluje

Sindikat Nezavisnost TIR-a i RBB Bor najpre zahteva održavanje sastanka sa poslovodstvom RTB Bor – Grupa.

Dobri rekordni proizvodni rezultati u rudarstvu i u metalurškim pogonima su jedan od opravdanih zahteva radnika za povećanjem zarada, a drugi razlog je rast troškova života i pad standarda radnika svakodnevnim povećanjima životnih namirnica i usluga kao i energenata.

Sagledavajući činjenicu da više od godinu dana nismo povećali zarade dajući akcenat na proizvodnju koja je dala rezultate, smatramo da je vreme da održimo sastanak po ovom pitanju.

Nadamo se da će zahtev za povećanjem zarada podržati i drugi sindikati u interesu radnika. U potpisu predsednici sindikata Nezavinsost, glavni poverenik za TIR, Dragan Jankucić i glavni poverenik za RBB Bor, Časlav Gavrić.

Share

One thought on “RTB Bor: Sindikat „Nezavisnost“ zahteva veće plate”

  1. Rekordni rezultati?? Neka prvo vrate dugove ostalim preduzećima i kredite koje su uzeli. Mogli bi i nama koji ne radimo u RTB da daju neki dinar pošto nas truju svaki dan pa kad obolimo da bar imamo čime da se lečimo.

Ostavite odgovor