);

Zahteva se najhitnija ostavka Nebojše Radoševića i zbog (da li navodnog) evro-zapošljavanja

Bor, 30. avgust

Ko uskraćuje radnicima članovima Sindikata RBB Bor D.O.O. „Nezavisnost“ organizovani prevoz – autobusom na rekreativni odmor, a koji je organizovao Sindikat RBB Bor D.O.O. „Nezavisnost“ ako znamo da se svakodnevno odobrava prevoz i donacije za razna udruženja, organizacije, sportskim društvima itd.;

Da li se mere štednje odnose samo na radnike RBB Bor D.O.O. u pogledu sindikalnih zahteva, a vezane za: bezbednost i zdravlje na radu, sanaciju kupatila po pogonima, kada zaposleni radeći na ovako visokim temperaturama, boreći se za svaki kilogram koncentrata ne mogu da se okupaju;

Nepoštovanje odredbi Zakona o radu u pogledu zarada zaposlenih;

Ko to zapošljava i kakvi su kriterijumi (€) za prijem u radni odnos?

Kako je došlo do smene i ko je izvršio smenu u Samostalnom Sindikatu RBB Bor D.O.O.?

Ko je predložio kandidate za predsednike sindikalnih podružnica i ko je direktno lobirao po pogonima RBB Bor D.O.O. za (predstavnike) kandidate?

Ko je i zašto izabranim sindikalnim predstavnicima Samostalnog Sindikata RBB Bor D.O.O. potpisao nova Rešenja i ko ih to nagrađuje?

Kako se to novo sindikalno rukovodstvo u Samostalnom Sindikatu RBB Bor D.O.O. bori za radnička prava i uz čiju podršku?

Koliko košta opremanje kancelarije bivšeg predsednika Samostalnog Sindikata RBB Bor D.O.O. Milutina Negovanovića i ko će da ga plaća na novoizabranoj funkciji?

Ko se to ponaša kao da je rudnik njegov?

Zato direktoru RTB Bor – Grupa, RBB Bor D.O.O. Radošević Nebojši kao odgovornom licu, koji je odgovoran za sve ove navode i postupke predlažemo:

„PODNESI OSTAVKU!“

ODBOR SINDIKATA

RBB BOR D.O.O. „NEZAVISNOST“

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !