);
Breaking News

Glasajte za najefektniji predmet od otpada

Bor, 12. septembar

U konkurenciji i “Lampa”, predmet od recikabilnog otpada kojeg su napravili i na svoju školsku zgradu postavili učenici OŠ “Dušan Radović” iz Bora

Autor: M.C.

„Oplaneti se! Oživi otpad“ jeste akcija koju su pokrenuli BCIF i Zelena lista Srbije u saradnji sa Ambasadom Kraljevine Holandije i Telenor fondacijom u okviru kampanje “Oplaneti se! Recikliraj”. Akcija je usmerena na pronalaženje nove upotrebne vrednosti otpada kroz izradu predmeta od otpada i intervencije u školskim dvorištima i dvorištima vrtićima.

Od 10.septembra do 10.oktobra 2012.godine otvoren je poziv za izbor najefektnijeg premeta od otpada. Glasanje je – takmičenje između škola i vrtića iz 12 gradova u kojima su napravljeni predmeti od otpada.

Proglašenje pobednika i dodela atraktivnih nagrada (laptop računari) za najefektnije mobilijare biće organizovana početkom novembra u sklopu nacionalne akcije u kampanji “Oplaneti se! Recikliraj” u Beogradu. Za našu “Lampu” možete glasati na sajtu www.oplanetise.com/bor.html sa svog računara svakog dana do isteka konkursa.

 

 

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama