);

Dragan Žikić: Ministre, utvrdite odakle dolaze visoke koncentracije arsena nad Borom i okolinom

Bor, 19. septembar

Milan Bačević ministar rudarstva u Vladi srbije
Share

3 thoughts on “Dragan Žikić: Ministre, utvrdite odakle dolaze visoke koncentracije arsena nad Borom i okolinom

  1. E vala ovaj ga bas pretera. Zbog ovakvih sam i otisao iz Bora. Koliko se secam zavrsio metalurgiju posle 20 godina studiranja a sad se setio da napada nekog za genocid za zagadjenje. I to RTB gde je clan Upravnog odbora kako stoji na sajtu. Sramota da takvi ljudi i dalje muljaju po gradu. Borani uzmite se u pamet ili bezite iz grada dok ga ovakvi kao Zikic vode…

  2. U samom dopisu dragog nam Dragana Zikica vidi se da je uzrok zagadjenja prasina sa starog borskog jalovista. Stoga je naslov potpuno pogresan. Ovo je direktni napad gospodina predsednika (skupstine) na Institut za rudarstvo. Naime, staro borsko jaloviste je pod njihovim upravljanjem, nadzorom, kontrolom i brigom. Gospodo nam draga iz Instituta, poklonite se i pocnite. Slusamo . . . Ocekujemo akciju gospodina Bacevica, gospodje Mihajlovic, gospodina Sase Jankovica, gopsodina Rodoljuba Sabica. . . TUZILASTVA.

  3. Za neupućene a voleli bi da znaju!
    Sa borskog `starog` jalovišta se već mesecima ne diže prašina jer se po potrebi isti kvasi vodom. I vrapci znaju da je zagađenje vazduha od dima koji se ispušta iz topionice tako da, VUČKO, stvarno treba zvati sve nadležne i ispitati slučaj enormnog zagađenja vazduha u Boru u poslednjih nekoliko meseci.

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !