);
Breaking News

Bor: Sutra novi nedeljnik: Nezavisni „PULS ISTOKA“

Bor, 11. oktobar

Pilot izdanje novog timočkog nedeljnika PULS ISTOKA pojaviće se sutra širom Timočke krajine, a u Boru, u 12 sati, ispred „Maksija“. Budući čitaoci dobiće besplatan primerak

Autor: M.C.

U oskudnoj ponudi nedeljnih novina u Srbiji, posebno njenom istočnom delu, od sutra će se ovaj medijski prostor obogatiti novim nedeljnim novinama PULS ISTOKA. Pilot izdanje biće na svim kisocima „Future“ širom Timočke i Negotinske Krajine, dok će čitaoci „ISTOKA“ u Boru dobiti besplatan primerak sutra u 12 sati ispred „Maksija“ u centru grada. I u ostalim mestima deliće se, u propagandne svrhe, besplatno.  Novine će izlaziti svakog petka.

-Ovaj, pilot broj, izlazi na 16 strana u koloru i u tiražu od 2.000 primeraka. Odlučili smo se na prvi besplatan broj kako bi novine približili čitaocu, mada će se sadržaj iz broja u broj delimično menjati i prilagođavati čitalačkoj publici. Osnovno je da ćemo strogo poštovati profesiju, ni za koga nećemo navijati, bićemo nezavisni. U prvom izdanju Tema broja je RTB Bor, od priča o kriminalu do izmišljotina, slede reportaže i  foto prikaz iz Sokobanje, članci o najezdi poskupljenja, o rudniku zlata Čoka Marin, o novoj žičari na Crnom vrhu, britak intervju sa poslanikom iz Negotina Radmilom Gerov, zapis Dejana Radulovića „Slike života“ i još niz zanimljivosti i atraktivnih informacija- kaže Branko Pešić, glavni urednik.

Sedište redakcije je Boru. Slogan „PULS ISTOKA“ je: Prepoznatljivi u moru informacija…

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama