);
Breaking News

Miloševićeva slika obeležila godišnjicu

Bor, 22. oktobar

Borski SPS : Umalo skandal…

Autor: M.C.

Foto: B.F.

U prepunoj dvorani Doma kulture u Boru, minule subote, obeleženo je 22 godine SPS, stranke koja je u Boru uvek imala jako uporište. Iako nije bilo glasovitih gostiju iz Beograda, došli su stranački lideri više opštinskih organizacija, a detalj iznenadnog donošenja slike Slobodana Miloševića razdrmao je ceo skup. Stari socijalista i okoreli Miloševićevac, Zoran Kušljagić, kad se niko nije nadao, u sred govora Blagoja Spaskovskog, direktora RTB Bor, utrčao je u salu i Miloševićev uramljeni poster postavio ispred radnog predsedništva. Slika je ostala do kraja svečanosti koja je upriličena i kulturno-umetničkim programom.

Dragan Žikić, predsednik borskih socijalista naglasio je odanost i privrženost lideru Ivici Dačiću podsećajući da partija svakodnevno jača prijemom mladih i da se taj trend nastavlja. U SPS prilaze i iz drugih partija uvereni u politiku i ideje socijalne pravde i jednakosti.

Pažnju je pobudio i govor Blagoja Spaksovskog koji je obećao da radovi na gradilištu nove topionice neće kasniti i da će 2014. godina biti dočekana s čistim nebom i većom proizvodnjom. On je podsetio da u Skupštini opštine Bor, gde je odbornik, demokratija pobeđuje i da se radi na dobrobit građana, mada je samo pre neki dan u Sportskom centru izjavio “ da Opština Bor definitivno ne funkcioniše”. Odakle tako brza promena, nikome nije jasno, ali Spaskovskom to nije smetalo.

Share

One thought on “Miloševićeva slika obeležila godišnjicu”

  1. Druze Kusljugicu,

    Svaka čast.Kada bi u toj prostoriji u koju si uneo sliku bilo više prncipijelnih i poštenih ljudi kao ti Srbija bi bila mnogo, mnogo bolja.
    Ne mogu da shvatim tvoje bivše partijske drugove koji su presvukli dresove već više puta i da ih sada vidim na slikama (gosti iz drugih partija) treba da ih je sramota.
    Što bi narod rekao gledaju samo svoju g…cu mogli su u vreme pokojnog predsednika da organizuju spektakularan odlazak na Kusjak a sada su zaboravili sliku pokojnog predsednika.Kakav kod da je bio bio Vam je predsednik i verovali ste mu.
    Još jednom poštovanje za čoveka druga Kušljugića.(On sigurno ne može da bude gospodin).

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama