);

Bor: SNS proslavio slavu

Bor, 27. oktobar

Autor B.F.

-SNS je danas snažniji nego ikada ranije. Pridobijamo pristalice sa svih strana, uspostavljamo kontakte i saradnju i sa ostalim strankama, udruženjima, pojedincima ne gledajući na njihovu političku orijentaciju. Svako ko je radan, čestit, od pomoći svom mestu i svojoj zemlji, dobro je došao. Mi smo za prosperitet i lepšu Srbiju.  I u Boru činimo sve da bude bolje i naprednije-rekla je dr Zlata Marković, predsednik Opštinskog odbora SNS Bor čestitajući članovima i pristalicama Svetu Petku, slavu naprednjaka u prisustvu mnogobrojnih gostiju.

U ime gostiju, u prepunoj sali sedišta stranke, u zgradi bivše “Jugobanke”, u ime gostiju i stranke G-17, obratio se Blagoje Spaskovski rečima da je neizmerno zadovoljan što vidi ozarena lica Borana čiji grad “doživljava procvat”.

-Posebno sam bio srećan kad sam na TV čuo Sašu Popovića kad je odgovorio gledaocu da se javlja iz “Zaječara kraj Bora”, jer naš i jeste cilj da budemo pre ostalih u regionu po gradskim odlikama. Ovde u Opštini, opet ponavljam, vlada demokratija, nema recimo tuča. U SNS sam bio još od osnivanja i znam ceo razvojni put. Zahvalan sam i ministru Bačeviću što je pohvalio RTB i što je i juče u Vladi obećana pomoć za naše razvojne projekte-naglasio je Spaskovski koji je, u drugom, nezvaničnom delu, pomogao muzičarima u interpretiranju poznate pesme “Ne može nam niko ništa…”

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !